Ki az a Vader G?

Yo srácok! A nevem Vader G, egy öregedő rapper fenegyerek vagyok, aki most a kamera segítségével elmondja nektek a youtube-on keresztül, hogy mi is van a messzi-messzi galaxisban! Persze csak ha kíváncsiak vagytok rá.. Ha pedig nem, akkor bevetek egy atombiztos mindtrick-et! Peace out!

Ahol megtalálsz

Kérdezz, te droid!

Ha felvennéd a kapcsolatot Vader nagyúrral, akkor írj facebookon, twitteren vagy a dvaderg@gmail.com e-mail címre. Ha ügyesen bekérdezel, akkor videó formában fogok válaszolni a kérdésedre!

Jövőhéten videóklip!

2011.07.01. 17:39 - Vader G

Sokatok kérte, hogy az első epizódban hallható videóklipp részletet tegyem elérhetővé. Nos, én ennek eleget fogok tenni, s jövőhéten mindenképpen elérhetővé varázsolom a számotokra a teljes számot, illetve a videóklippet! Addig is itt egy album borító, mely lehetne akár a jövőhéten debütáló számnak az albumképe is...


 

Várhatóan ez az epizód nagyobb sikert fog aratni, mint az eddigiek.. hát, majd meglátjuk. Addigis legyetek jókedvűek és felettébb gonoszak!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaderg.blog.hu/api/trackback/id/tr483030738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voodoo. · http://voodoo.blog.hu/ 2011.07.02. 21:38:55

Vader Nagyúr! Szeretnék feltenni egy kérdést. Nem kellemetlen a páncéljában fingani? Ilyenkor mit szokott csinálni? :D
süti beállítások módosítása