Ki az a Vader G?

Yo srácok! A nevem Vader G, egy öregedő rapper fenegyerek vagyok, aki most a kamera segítségével elmondja nektek a youtube-on keresztül, hogy mi is van a messzi-messzi galaxisban! Persze csak ha kíváncsiak vagytok rá.. Ha pedig nem, akkor bevetek egy atombiztos mindtrick-et! Peace out!

Ahol megtalálsz

Kérdezz, te droid!

Ha felvennéd a kapcsolatot Vader nagyúrral, akkor írj facebookon, twitteren vagy a dvaderg@gmail.com e-mail címre. Ha ügyesen bekérdezel, akkor videó formában fogok válaszolni a kérdésedre!

[YouTube] Vader G - Látogatóban a földön (#2)

2011.06.27. 08:59 - Vader G

Címkék: youtube r2d2 twilight 3po

Megérkezett a második Vader G epizód! Az első pár percben egy kisebb sztorit láthattok, és utána jön is a Ti általatok beküldött kérdések megválaszolása - erről szólna ugyebár egy epizód. Remélem a közeljövőben többen fogtok a Twitter és a Facebook segítségével kérdésekkel bombázni, hogy ezzel is segítsétek egy adott epizód összeállítását...


Hamarosan érkezik a következő epizód, mely egy teljesértékű videóklippnek fog megfelelni! Addig is legyetek jókedvűek és felettébb gonoszak!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaderg.blog.hu/api/trackback/id/tr193017865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása